Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новорічний концерт в ліцеї транспорту

Субота, 03.01.2015 07:00   Оригінал новини - на сайті КПЛТ

   25 грудня 2014 року в Київському професійному ліцеї транспорту (вул.Машиністівська, мікрорайон ДВРЗ) відбувся святковий новорічний концерт. Перед його початком з вітальним словом виступив директор А.П.Красовський. У своєму виступі він відмітив успіхи колективу в році, що минає, подякував за плідну творчу працю, розуміння і підтримку. Директор поздоровив співробітників та учнів ліцею зі святом, побажав здоров'я, мирного неба, натхнення, вагомих здобутків, втілення найсміливіших задумів і мрій!
   Прим. ред. "Ліски": рекомендуємо обов'язково переглянути відеоролик! Сценічна трактовка образу Діда Мороза - оригінальна й докорінно відмінна від класичної - неодмінно подарує Вам позитивні емоції :)

   У святковому новорічному концерті лунали пісні - сучасні й народні, українською, російською та англійською мовами. Учні показали своє вміння опановувати не лише знання, а й музичні інструменти. Глядачі - і педагоги і учні - зі святковим піднесеним настроєм підтримували артистів оплесками і веселими вигуками. У залі панувала дружня родинна атмосфера.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Школа" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Марина  03.01.2015 23:12
Молодец Дед Мороз - посмеялись от души!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):