Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Фото святкового концерту в Центрі культури (ДВРЗ)

Понеділок, 29.12.2014 19:00   

   24 грудня о 12.00 та о 14.00 в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (вул.Алма-Атинська, 109, мікрорайон ДВРЗ) відбулися новорічні вистави – "Найкраща країна – моя Україна!".
   У святковому концерті взяли участь більше ніж 350 маленьких танцюристів віком від 5 до 18 років, які, подорожуючи по країнах світу, повертаються додому, на рідну землю, і усвідомлюють – "Найкраща країна – моя Україна!".
   Ще один сюжет концерту: троє дітей - 2 хлопчики та дівчинка - шукають Діда Мороза. До них виходить дівчинка в костюмі Снігуроньки і дарує їм чарівну сніжинку. З її допомогою діти потрапляють до казкового лісу, де зустрічають героїв відомих казок: Білосніжку та сім гномів, Машу та ведмедя, телепузиків та інших.

   Найталановитіші діти Дніпровського району, вихованці Дитячо-юнацької хореографічної студії імені Миколи Коломійця "Щасливе дитинство" традиційно виступили ініціаторами та учасниками благодійних новорічних вистав у рамках проекту "Діти для дітей".
   Глядачами були понад 1000 учнів навчальних закладів Дніпровського району – діти, які потребують особливої уваги та піклування. Наприкінці вистави кожний із отримав солодкий новорічний подарунок із казкового будиночка біля ялинки.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

олександр  06.12.2015 18:53
ооо селтік - змініть свій типовий договір (шахрайський) на вивіз тпв, який порушує всі норми чинного закодавства

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):