Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Павло Тесленко організував свято для вихованців дитсадка №591

Середа, 24.12.2014 09:00   За матеріалами, надісланими з приймальні Павла Тесленка, фото зі статті "Жоден з депутатів не привітав дітей з фізичними вадами зі святом Св. Миколая"

   17 грудня 2014 року Театр народної традиції "Дзеркало" поздоровив вихованців дитячого садочка №519 (вул.Бойченка, 12А) з Днем Святого Миколая, зігравши для них благодійну виставу "Снігурка-Христинка і віртуальна троянда".

Свято в дитсадку №591

   Організували свято для дітей з особливими потребами (вади опорно–рухового апарату та дитячий церебральний параліч) колишній депутат Київради Павло Тесленко разом з Органом самоорганізації населення "Комітет мікрорайону "Дніпровець" і Громадським об'єднанням інвалідів "Добробут та Безпека".

Свято в дитсадку №591

   Гості привітали дітей солодкими подарунками, а керівництву дошкільного закладу вручили грамоти за професіоналізм, творчий потенціал, сумлінну та самовіддану працю, щирість та неоціненний вклад в розвиток дітей. "Закликаю усіх небайдужих приєднатися до привітань малечі зі святом Святого Миколая. Не забуваймо про дітей і пам’ятаймо, вони – наше майбутнє", - сказав у своєму виступі Тесленко.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):