Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Благодійні концерти у вівторок-четвер в Центрі культури на ДВРЗ

Вівторок, 23.12.2014 09:01   Фото з сайту колективу "Щасливе дитинство"

   Сьогодні о 10.30 та 13.00 в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району м.Києва, вул.Алма-Атинська, 109, ДВРЗ) відбудуться Новорічно-Різдвяні свята для дітей пільгових категорій "Святкова подорож до казки".
   В середу, 24 грудня о 12.00 та 14.00 пройдуть благодійні новорічні вистави для дітей пільгових категорій та родин вимушених переселенців "Найкраща країна – моя Україна!" (Дитячо-юнацька хореографічна студія імені Миколи Коломійця "Щасливе дитинство", "Діти для дітей").

Щасливе дитинство

   В четвер об 11.00 - повтор концерту для дітей пільгових категорій "Святкова подорож до казки". До пільгових категорій належать: діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти-інваліди; діти з малозабезпечених родин; діти з багатодітних родин; діти, які постраждали від наслідків на Чорнобильській АЕС; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві, або при виконанні службових обов’язків; діти з родин учасників АТО; діти, переселені з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб" та "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):