Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

В багатоквартирних будинках обиратимуть уповноважених осіб з ЖКГ

Неділя, 14.12.2014 13:11   

   Згідно з Рішенням Київської міської ради від 9 грудня 2014 року №284/284 в багатоквартирних будинках Києва вводиться поняття уповноваженої особи будинку з питань житлово-комунального господарства. Ця особа представлятиме інтереси власників квартир у відносинах з житлово-експлуатаційною організацією (ЖЕО).
   Обиратиметься вона з числа мешканців будинку на загальних зборах власників квартир. Загальні збори вважатимуться правомочними у випадку присутності на них не менше 30% власників квартир (або їхніх представників). Рішення на зборах прийматиметься простою більшістю голосів. Уповноважена особа обиратиметься в кожному багатоквартирному будинку, розташованому на території, на якій не створено орган самоорганізації населення (ОСН).



   Ініціатива скликання зборів з обрання/переобрання уповноваженої особи належить ЖЕО, ініціативній групі мешканців числом не менше 25% власників квартир, уповноваженій особі, депутату Київської міської ради.
   До основних прав уповноваженої особи, крім права представляти інтереси мешканців будинку з питань ЖКГ, належить також право отримувати довідки від обслуговуючих будинок організацій, ознайомлюватися з графіками запланованих по будинку робіт та актами виконаних робіт.
   До основних обов'язків належать: здійснення контролю якості послуг ЖКГ та вжиття заходів щодо недопущення накопичення боргів за послуги ЖКГ мешканцями будинку.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ" та "ОСН".


Вам була корисна ця стаття?

Krigolam  14.12.2014 23:18
Представляти інтереси мешканців будинку та вжиття заходів щодо недопущення накопичення боргів за послуги ЖКГ мешканцями будинку. Интересно, какие же это меры. У оранжевых опять шарики за ролики заходят. Кручу верчу обдурить хочу. А вы друзья как не садитесь все в музыканты не годитесь.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):