Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Депутат Росляков просить знести МАФ на Березняках

Субота, 13.12.2014 14:13   

   Депутат Київради від житлового масиву Березняки Віталій Росляков написав звернення в Департамент міського благоустрою Київської міської держадміністрації. Суть листа - прохання про демонтаж малої архітектурної форми (МАФу), яка, на думку автора, по-перше: непотрібна, оскільки поруч вистачає інших магазинів. А по-друге: заважає місцевим мешканцям через пов'язані з МАФом порушення громадського порядку.

МАФи на Березняках

   Як можна побачити на доданій до звернення фотографії, мова йде про демонтаж конкретної торгової точки по вулиці Березняківській, 36 біля магазину "Фора", колишнього овочевого магазину - типової металево-скляної конструкції, добре знайомої киянам старших поколінь. Це найбільш капітальна споруда з усіх МАФів, які знаходяться в цьому місці, і стоїть вона там ще з радянських часів.
   Всього біля магазину "Фора" налічується близько десятка торгових точок різної величини та з різним асортиментом - від м'яса й хліба до овочів та шкарпеток. Як видно на фото, біля деяких кіосків навіть удень збираються компанії для "культурного" відпочинку.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Березняки" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):