Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Дитсадку на Празькій допомагають і місто, і місцевий депутат

Четвер, 11.12.2014 09:32   

   Влітку минулого року ми розповідали про харчове отруєння дітей у дитячому дошкільному закладі №455 за адресою: вул.Празька, 31-а (Стара Дарниця). Як було встановлено пізніше, 43 дитини та двоє дорослих захворіли на сальмонельоз, поївши неякісно приготовленої вермішелевої запіканки з курятиною.
   Деякий час після цього випадку дитячий садок не працював, в ньому змінилась частина персоналу, а в харчовому блоці закладу було проведено капітальний ремонт. На жаль, його було здійснено без заміни кухонного обладнання, як бажано робити в подібних випадках.
   У вересні 2014 року керівництво ДНЗ №455 звернулося до депутата Київради Олександра Міщенка з проханням вирішити питання заміни електроплити та придбання професійної електричної м'ясорубки. На звернення депутата була отримана відповідь про те, що необхідне дитячому закладу обладнання буде замовлено. Як результат клопотання, в листопаді до дитячого садочка було завезено дві 6-комфорочні електроплити, 1 м'ясорубка та 1 сковорода.

Дитсадок №455

   Ще одна хороша новина для цього ж дитячого садочка - Розпорядженням КМДА №1374 його включено в перелік дошкільних навчальних закладів, у яких планується проведення капітальних ремонтів із заміни вікон. Всього з дитсадків Дніпровського району до переліку потрапило 6 закладів, в тому числі один з них на Березняках - по вулиці Серафимовича, 5/3.

Дитсадки на заміну вікон

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Лана  29.12.2014 12:35
Як відомо, в нашій райдержадміністрації та і в мерії до всього треба робити "ноги". Це значить, якщо стукаєш - тобі відкривають, а коли ні - то про тебе забувають. Від батьків - велике дякуємо Міщенко, за то, що стукав.

Марина  15.12.2014 10:21
Приємна новина. Але попрошу зауважити автора статті, що це розпорядження вийшло ще в березні, коли пан Олександр ще не був депутатом. А зараз в розпорядження лише внесли змни, які не торкнулись нашого садочка. Добре що не порізали.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):