Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Міжнародний день інвалідів - день добра

Середа, 03.12.2014 09:53   Оригінал новини - на сайті Дніпровської РДА

   27 грудня 2014 року в відділенні соціально-медичної реабілітації дітей, хворих на ДЦП, було проведено музичне заняття «Родинне свято», присвячене Міжнародному дню інвалідів. До дітей завітали гості : Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Горбунов, представники благодійного фонду «Дніпровський», Всеукраїнської громадської організації «Україна - країна героїв», директор Територіального центру Олександра Соя.
   Батьки та гості з задоволенням дивилися та слухали діток, які за допомогою батьків та під керуванням вихователів, вчителів-реабілітологів і музичного керівника показали свої здібності. Діти раділи веселій музиці, яка лунала протягом всього заняття. Вірші прочитали Богдан Галдецький, Рінат Мемджанов, Ганна Василенко. Співали пісні і танцювали Дмитро Соловйов, Неля Панченко та сестри Влада і Вікторія Виговські.
   Ведуча свята Вікторія Медвецька запропонувала дітям взяти участь в малюванні мапи України та дотиком своєї долоньки залишити частину свого серця! Результат їх спільної справи був подарований Голові адміністрації. Наприкінці свята кожна дитина отримала подарунок. Голова адміністрації Ярослав Горбунов висловив слова щирої подяки за свято радості і добра! Колективу відділення побажав міцного здоров’я, щастя, успіхів у їхній благородній справі!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):