Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

В ліцеї транспорту пройшов тиждень природничих наук

Четвер, 27.11.2014 21:31   Оригінал новини - на сайті КПЛТ

   З 17 по 21 листопада 2014 року в Київському професійному ліцеї транспорту (вул.Машиністівська, мікрорайон ДВРЗ) пройшов тиждень природничих наук - хімії, біології, географії. Тиждень розпочався з конкурсу стінних газет, тематичних презентацій і рефератів.
   На урочистій лінійці була оголошена програма заходів, учням запропоновано взяти участь у фотоконкурсах, складанні віршів і хімічних казок. Була названа й умовна "валюта тижня" - хіміони і біліони, на яку можна було "купити" реальні оцінки з природничих наук.

   Бесіди і конференція з питань екології, здорового харчування, соціологічні опитування - всі ці заходи згуртували учнів, викликали в них великий інтерес та спонукали до пошуків цікавої інформації. А позакласничний захід «Турнір знавців природничих наук» відвідали також і слухачі курсів підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання ПТНЗ м.Києва.
   Причому гості не тільки емоційно вболівали за команди, а й самі взяли активну участь у конкурсі для глядачів - і показали непогані знання з природничих наук! Завершився тиждень підведенням підсумків конкурсів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):