Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Медичні проблеми мікрорайону "Каунаський"

Понеділок, 17.11.2014 16:52   

   Вже більше двох років мешканці мікрорайону Каунаський (початок Харківського шосе, вулиці Ярослава Гашека, Каунаська та провулок Лобачевського) скаржаться на негативні наслідки розпочатої в Києві медичної реформи. Внаслідок реорганізації медичних закладів Дніпровського району вони мусять тепер звертатися до лікарів на віддалений від них житловий масив Березняки, тоді як раніше обслуговувались у поліклініці №1 на Харківському шосе.
   Довгий час і скарги мешканців, і зібрані ними підписи не давали бажаного результату. Однак схоже, що після останніх виборів Київради ситуація зрушила з місця, і з'явилася надія на позитивне вирішення задавненої проблеми.
   У відповіді на звернення депутата Київради від Дніпровського району Олександра Міщенка Київський міський голова Віталій Кличко обіцяє відкрити амбулаторію сімейної медицини в одному з будинків по вулиці Ярослава Гашека (див. копію документа).

Відповідь на депутатське звернення

   Сподіваємось, що слідом за обіцянками прийдуть і конкретні справи - новобудова буде нарешті введена в експлуатацію, після чого в цьому будинку почне функціонувати довгоочікуваний медичний заклад первинної ланки.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Медицина" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):