Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Депутат Олександр Міщенко - за заборону нічного продажу алкоголю

П'ятниця, 14.11.2014 22:32   Інформація отримана з приймальні депутата О.Міщенка

   Київська міська рада на вчорашньому засіданні мала намір обмежити продаж алкогольних напоїв і пива з 22.00. до 10.00. Документ був підготовлений з метою реалізації в столиці державної політики щодо попередження вживання серед населення, особливо молоді, алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв і пива.
   Дане обмеження зменшувало б випадки появи у громадських місцях в нетверезому стані, сприяло б захисту населення від шкідливого впливу шуму, дотриманню правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях.

Алкоголь і молодь

   Як відомо, серед українських підлітків більше 40% вживають алкоголь систематично (за інформацією Всесвітньої організації охорони здоров'я), і не остання причина цього явища - цілодобова доступність алкоголю.
   Депутат Київради від мікрорайонів Стара Дарниця і ДВРЗ Олександр Міщенко був у числі 35-ти депутатів, які проголосували "за". На жаль, 51 депутат проголосував проти заборони, і це не може не тривожити, адже означає, що наша молодь буде спиватись і далі!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Олена  17.11.2014 08:32
А ще, це означає, що більша частина наших депутатів одержують прибуток від таких "злачних місць", та їм все одно, яка в нас виховується молодь!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):