Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Громадські слухання стосовно МАФів Дніпровського району

Субота, 08.11.2014 16:10   За інформацією з приймальні депутата Київради Олександра Міщенка

   В четвер, 13 листопада о 12.00 в актовому залі Дніпровської районної в м.Києві держадміністрації (бульв.Праці, 1/1) розпочнуться громадські слухання щодо внесення змін до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд (МАФів). Вестимуть обговорення Ярослав Горбунов – голова Дніпровської РДА, його заступники, представники від бізнесу, представники міської влади та місцевої громадськості - як противники, так і прихильники предмету обговорення.
   Цей захід в районі проводитиметься вже вдруге. Перше обговорення відбулося 6 листопада, а третє - завершальне - заплановане на 20 листопада 2014 року. На минулій зустрічі Ярослав Горбунов запропонував для узгодження позицій створити спільну робочу групу з рівним представництвом районної влади (структурні підрозділи з благоустрою, архітектури, торгівлі, зелених насаджень, шляхово-експлуатаційного та житлово-комунального господарства), бізнесу та громадськості.

Громадське обговорення

   Заявки на участь у робочій групі приймаються до 16-ї години понеділка, 10 листопада, в кабінеті №315 – приймальні координатора робочої групи, першого заступника голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака. До роботи групи можуть долучитися й депутати-мажоритарники, обрані від Дніпровського району столиці.
   В зустрічі 6 листопада взяли участь депутати Київської міської ради Анатолій Велімовський (обраний від ж/м Комсомольський) та Олександр Міщенко (мікрорайони Стара Дарниця, ДВРЗ).


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):