Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Ремонт доріжки на Березняках

Понеділок, 03.11.2014 9:16   Оригінал замітки - на сайті Дніпровської РДА

   Минулого місяця ми розповідали про нестерпний стан дороги між кооперативним житловим будинком по вул. Березняківська, 36 і будівлею школи №228. Цей міжквартальний проїзд давно витримує надзвичайні навантаження транзитним транспортом, унаслідок чого був ущент зруйнований.
   Мешканцям прилеглого будинку, об’єднаних у ЖБК «Арсеналець-7», відремонтувати таке самотужки було не по силах. Але їм на допомогу прийшла потужна команда депутатів Київради від нашого району – Андрій Странніков, Віталій Росляков, зрештою, й голова Дніпровської районної державної адміністрації Ярослав Горбунов, які посприяли виділенню необхідних коштів із міського бюджету.
   Оскільки ж фронт робіт чималий – близько 800 квадратних метрів, то й кошторис відповідний – близько тих же 800 тисяч гривень. І ось, в останній день жовтня, потужна ремонтна техніка посунула на березняківське бездоріжжя, і вже до понеділка тут буде виконаний весь фронт робіт. А оновлена дорога буде передана на баланс районного Шляхово-експлуатаційного управління.

   Узагалі, шляхи у цьому мікрорайоні (і не тільки) оновлюватимуться й надалі, оскільки, як зазначив голова Дніпровської райдержадміністрації, такі роботи не проводилися десятиліттями, й проблем накопичилося чимало. Та, як бачимо, міська Програма ремонту доріг діє, відтак, будуть і нові дороги.



   Прим. ред. "Ліски": а чому б не звернутися від імені Дніпровської РДА до мережі магазинів "Фора", адже саме їхнім "...транзитним транспортом ...ущерть зруйнований проїзд"? Нехай би зробили й свій внесок до загальної справи.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):