Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Історія Києва: заводські багатотиражки

П'ятниця, 31.10.2014 20:56   

Історія Києва: заводські багатотиражки Історія Києва: заводські багатотиражки    "На честь 47 роковин Великого Жовтня" - під таким гаслом вийшов у світ номер 297 (37) багатотиражної газети Дарницького вагоноремонтного заводу від 19 вересня 1964 року. На засіданні завкому профспілки були підбиті підсумки змагання між цехами за минулий місяць.
   Найкраще виконав умови соціалістичного змагання цех ходових частин. Наступні місця присуджені ковальському, ремонтно-комплектувальному, ливарному та деревообробному цехам.
   Цеху розбірки вагонів місце не присуджувалось, проте в статті "Їх внесок трудовий" відзначалась сумлінна праця і прагнення зробити якнайбільший внесок в успіхі заводу з боку працівників цього цеху.
   На фото - краща бригада цеху розбірки вагонів: Михайло Дегтяр, Федір Ніколаєнко та Сергій Шевченко. На іншому фото - коваль ковальського цеху Василь Лукашенко.

   На звороті газети - велика стаття про комсомольське життя заводу, проілюстрована зображенням письменника-більшовика Миколи Островського, 60-річчя з дня народження якого відзначалось 1964 року. На фото - Григорій Іванович Петровський вручає орден Леніна Миколі Островському.
   Серед перелічених у статті комсомольських справ - проведені молоддю ДВРЗ суботники та недільники по наведенню чистоти й порядку на території заводу, на Ленінградській площі та в інших місцях мікрорайону. Крім того - комсомольські будови, зокрема участь у будівництві Бортницької зрошувальної системи.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Історія Києва", "Завод" та "Дарницький вагоноремонтник".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):