Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ: пильнуйте своє майно!

Четвер, 30.10.2014 20:33   

   На днях мешканець одного з приватних будинків столиці ледве не втратив свій автомобіль Daewoo Lanos, причому завдяки власній легковажності. Приїхавши додому, замкнув машину і залишив її на вулиці, оскільки збирався незабаром знову їхати. Ключі від автомобіля поклав поблизу вхідних дверей, а сам почав займатися домашніми справами. Через деякий час помітив, що машини біля воріт вже немає!
   Як виявилося згодом, у будинок зайшов молодий чоловік і прихопив ключі від машини. Вийшовши так само непоміченим, завів двигун автомобіля й рушив. Проїхавши невелику відстань, допустив зіткнення з іншим автомобілем, після чого почав тікати на машині далі. Як розгорталися подальші події, розповідає співробітник Дніпровського райуправління ГУ МВС України в м.Києві:


Відео ГУ МВС України в м.Києві

   Під час патрулювання співробітники отримали по радіо повідомлення про те, що викрадений автомобіль потрапив у ДТП. Виявилося, що на місці аварії залишився номерний знак. А завдані в ДТП пошкодження викраденого автомобіля залишали на дорозі сліди (краплі мастила та подряпини від поламаного бампера), за якими міліціонери почали переслідування. Наздогнали й затримали зловмисника аж у лісі, де він намагався спалити викрадений автомобіль.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):