Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зустріч трудового колективу ДП ДВРЗ стосовно питань реорганізації

Середа, 29.10.2014 16:15   

Олексій Богданович Ткачик    Нещодавно на Державному підприємстві "Дарницький вагоноремонтний завод" (ДП ДВРЗ) пройшла зустріч трудового колективу з начальником Департаменту вагонного господарства Укрзалізниці Олексієм Богдановичем Ткачиком (на фото). Тема зустрічі - реформування залізниць України.
   Керівник департаменту розповів про нововведення в галузі вагонобудування та експлуатації вагонів, зокрема про передання рухомого складу на баланс підприємств та вагонних центрів. Повідомив, що продовжується робота з підпорядковування вагонних депо вагоноремонтним заводам. Такий крок має вирішити проблемні питання з забезпечення необхідними запасними частинами, в тому числі уживаними, збільшить доходи від реалізації металобрухту, зменшить витрати на відстій і передислокацію рухомого складу.
   У свою чергу, працівників Дарницького вагоноремонтного заводу цікавили як соціальні, так і виробничі питання. Зокрема, підвищення заробітної плати, збереження робочих місць та гарантій, а також роль профспілкових органів у новій структурі.
   Стосовно заробітної плати Олексій Ткачик пояснив, що після утворення ПАТ "Українська залізниця" значно підвищити посадові оклади працівникам галузі, враховуючи нинішню ситуацію, одразу не вдасться. Тому в 2015—16 роках планується підвищення середньомісячної зарплати в межах фінансової можливості — в середньому на 5 відсотків. При цьому керівник вагонного господарства наголосив, що максимальне збереження цілісного трудового колективу, а також пакета соціальних гарантій є пріоритетним для керівництва Укрзалізниці.
   За результатами наради трудовому колективу заводу поставлено завдання щодо подальшого виконання прийнятих нормативних актів з реформування галузі. Зокрема, керівному складу підприємства доручено якісно провести складання балансів і передавальних актів майна на дату його оцінки.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):