Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Мер Києва Віталій Кличко інспектує ремонт вулиць

Субота, 18.10.2014 20:20   За інформацією з приймальні депутата Київради Олександра Міщенка

  Вчора, 17 жовтня Київський міський голова Віталій Кличко проінспектував стан доріг після капітального ремонту в Києві, зокрема на вулицях Бориспільська (Нова Дарниця) і Празька (Стара Дарниця). "Останній раз я їздив по Празькій два роки тому, дорога була жахлива. Кожен киянин знає про стан доріг у місті - 90% доріг потребують ремонту, деякі з них - капітального. На вулиці Празькій останній раз ремонт відбувався в 1962 році. Можете уявити, в якому стані перебувала ця дорога", - зазначив Віталій Кличко.

   Під час огляду Празької вулиці Віталія Кличка супроводжували депутат Київради Олександр Міщенко та голова Дніпровської РДА Ярослав Горбунов. Спілкувався мер Києва з місцевими активістами та представниками громадськості, зокрема з керівниками ОСББ по вулиці Новаторів. Сподіваємось, що міцний зв'язок і продуктивна співпраця міського голови з місцевими депутатами та керівниками району дозволять мешканцям Старої Дарниці жити комфортніше, жити справді по-новому!


   Мер Києва підкреслив, що столична влада готова і буде проводити ремонт доріг і надалі, водночас існує проблема фінансування, і наголосив, що податки киян повинні залишатися у місті. "Кияни сплачують податки, які у нас вилучають - це більше 8 млрд грн щороку. І така дискримінація стосується тільки Києва. А ці гроші можна було б спрямувати на капітальний ремонт доріг, розвиток інфраструктури, на соціальні потреби. І я робитиму все, щоби податки киян залишалися у місті. Думаю, у наступному році не тільки мешканці окремих вулиць, а й усі кияни побачать позитивні зміни, зокрема і щодо стану доріг", - відзначив Кличко.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):