Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Шановні виборці житлових масивів ДВРЗ та Старої Дарниці!

Вівторок, 07.10.2014 16:10   Матеріал отримано з приймальні О.Міщенка

Лист    Я, депутат Київської міської ради 7 скликання, член постійно діючої комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування напередодні виборів до Верховної Ради України хочу наголосити, що сьогодні різні політичні сили та громадські лідери спекулюють на ряді важливих для вас тем, а саме: виділення земельної ділянки під кладовище, капітальний ремонт дороги на вулиці Празькій.
   Все це робиться для того, щоб допомогти здобути «нашу з вами перемогу» людям, які заплямували свою репутацію, котрі не шанують ні законів порядності, ні державних Законів! Тому закликаю вас не допустити їхньої перемоги, щоб вони не змогли пройти до Верховної Ради!
   Офіційно заявляю, що станом на сьогоднішній день документи щодо виділення земельної ділянки під розміщення та відкриття нового міського кладовища в мікрорайоні ДВРЗ не виносилось, і не планується виносити на розгляд вищезазначеної комісії. Зобов'язуюсь і надалі тримати це питання на контролі.
   Капітальний ремонт дороги по вулиці Празькій був зроблений за розпорядженням Голови Київської міської державної адміністрації В.В. Кличка за моїм депутатським зверненням.

   З повагою,
   депутат Київської міської ради            О. МІЩЕНКО


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Алена  10.10.2014 13:36
Тот, кто хочет делать добро, делает и ДО выборов, и ПОСЛЕ выборов, и ВМЕСТО выборов! Не зависимо, есть у него деньги или нет. Главное, чтобы было желание!

Олег  10.10.2014 11:47
пане Вікторе, якщо Ви кажете що Тесленко "нічного не зробив" то Ви мабуть живете десь на Оболоні. Відкрийте очі. Дитячі майданчики, поштові скриньки оновлені всюди. Потрібно Вам було хоча б звіт людити про роботу почитати, а потім вже казати. А якщо Ви цього не зробили, то мовчіть, така Ваша громадська активність. Навіть не знаєте хто і що.

Віктор  10.10.2014 09:53
Шановні мешканці ДВРЗ та Дарнийі, ми всі разом можемо привітати кожен себе з нагоди капітального ремонту по вул. Празькій. Розумію кожного депутата( в минулому) та кожного діючого , зробити особистий PR. Але шановні нагадаю Вам, що Тесленко був депутатом з 2008- 2014 роки (нічого не зробив), Міщенко тільки півроку ( не встиг зробить) , а наші скарги влада почула та заклала гроші в бюджет міста ще на весні перед виборами. Тому ще раз всіх нас з ПЕРЕМОГОЮ!

Олег  08.10.2014 18:19
Судя по всему Мищенко не может отличить Кличка от Бондаренка. Обратите внимание на подпись под распоряжением по упомянутой дороге - https://kievcity.gov.ua/done_img/f/%D0%A0%D0%9A%D0%9C%D0%94%D0%90-600-16052014.PDF. А так же расскажите, пожалуйста, каким образом Мищенко мог написать депутатское обращение, если распоряжение подписано 16 числом мая??? Когда действующим депутатом на ДВРЗ и Старой Дарницы был ТЕСЛЕНКО! Я лично подписывался под его обращением ещё в 2013 году. У меня даже есть копия ответа Тесленку. Кому интерестно, выклю на почту (пишите в комментах адрес) А автора сайта, хотел бы попросить опубликовать этот ответ под данным лжезаявлением.
Мищенко никакого отношения к дороге не имеет. Купил выборы - пусть радуется. Но не долго. Это дело поправимо.

Andrii  08.10.2014 13:44
Так хто ж насправді пролобіював будівництво Празької перед виборами. Я певний був, що Тесленко.....

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):