Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Київський зоопарк запрошує на Всесвітній День захисту тварин

П'ятниця, 03.10.2014 22:10   

   Щорічно, 4 жовтня, відзначається Всесвітній День захисту тварин. На честь цього дня фахівцями Київського зоопарку розроблена програма для дітей та супроводжуючих їх дорослих. Програма присвячена тваринам Київського зоопарку, які занесені до Червоної книги України. Знайомство з ними проходитиме в ігровій формі, за допомогою путівника із завданнями та питаннями.
   Відправитися в подорож дуже просто – досить прийти в зоопарк і отримати безкоштовно ігровий путівник з картою зоопарку. По закінченню гри всі її учасники отримають подарунки.

Київський зоопарк

   На переможців чекають призи: за I місце – абонементний квиток до зоопарку на півроку, за II місце – абонементний квиток до зоопарку на місяць, за III місце та приз глядацьких симпатій – запрошення до зоопарку на дві особи. А для тих, хто хоче побачити себе в новому образі, будуть безкоштовно працювати перукарі та візажисти з коледжу КНУТД.

   Місце проведення заходу: майданчик біля фонтану «Буратіно». Час проведення: з 11:00 до 14:00 години.

Фонтан "Буратіно"
Фонтан "Буратіно"

   Також відвідувачі зможуть безкоштовно відвідати пізнавальну екскурсію «Тварини Червоної книги» та фотовиставку тварин Київського зоопарку, яку організували викладачі та студенти коледжу київського національного університету технологій та дизайну (КНУТД). Приєднатися до учасників виставки зможуть всі бажаючі, якщо принесуть з собою роздруковане фото диких або свійських тварин розміром 20х30 сантиметрів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):