Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зустріч на Азербайджанській

Четвер, 02.10.2014 16:23   Матеріал отримано від ГО "Об'єднання Православ"

   30 вересня 2014 року по вул. Азербайджанській, 8А пройшла зустріч народного депутата України від політичної партії "Батьківщина" Бориса Тарасюка та голови ГО "Об"єднання Православ" Віктора Хоменко з мешканцями будинків заводу "Арсенал".
   В ході зустрічі людей цікавило декілька питань, які хвилюють сьогодні практично кожного. Перше питання - про ситуацію в зоні АТО, а насправді - про військові дії, проблеми української економіки та наболівші питання по ЖКГ. Борис Тарасюк розповів про реальний стан економіки, яка потребує швидких реформ, чого ми не помітили від уряду вже на протязі півроку, та про забезпечення на передовій наших військових з 12-го київського батальону з боку партійців ВО "Батьківщина".

   В свою чергу, Віктор Хоменко повідомив про розгляд громадських запитів з приводу розробки проектної документації на встановлення електричних лічильників, та про справедливі тарифи для населення. Ознайомив з відповідями київських чиновників з КМДА та Департаменту ЖКГ.
   Народний депутат Борис Тарасюк пообіцяв мешканцям узяти під свій особистий контроль виділення коштів на наступний рік з бюджету міста Києва, та виконання запланованих робіт з боку КП "Керуюча дирекція Дніпровського району м. Києва". Зустріч пройшла у теплій атмосфері.

Голова ГО "Об"єднання Православ" Віктор Хоменко.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):