Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новий автобусний маршрут: Поділ - Дарницький вокзал

Субота, 27.09.2014 8:14   Фото - зі сторінки ЖЖ

   Як повідомив учора сайт КМДА, КП "Київпастранс" здійснює підготовчу роботу для відновлення автобусного сполучення між Подолом та залізничним вокзалом "Дарниця" через Ленінградську площу. До початку реконструкції Поштової площі сполучення між Ленінградською площею та Подолом забезпечував автобусний маршрут №51, яким замінили у свій час зняті трамвайні маршрути з Подолу через міст Патона.
   Після початку реконструкції Поштової площі маршрут було тимчасово переорієнтовано на станцію метро "Либідська", де він благополучно "прижився". Тому було прийнято рішення залишити його в існуючій транспортній схемі столиці - сполучення Ленінградської площі та залізничного вокзалу "Дарниця" з Подолом забезпечить новий автобусний маршрут №115. Цей маршрут з’єднає Контрактову і Ленінградську площі, а також Дарницький залізничний вокзал.
   Автобусний маршрут №115 буде зручним для мешканців масивів Березняки та Русанівка як для сполучення з Подолом, так і для сполучення з вокзалом "Дарниця", де пасажири мають можливість користуватися поїздами міського, приміського, регіонального та далекого сполучення, а також швидкісними електропоїздами "Інтерсіті+".

Дарницький вокзал

   Прим. ред. "Ліски". Чому нікому з керівників міста не спадає на думку продовжити хоча б один із маршрутів - тролейбуса №43, автобуса №55 чи автобуса №115 - до житлового масиву ДВРЗ? Через той же Дарницький вокзал, але північний його вестибюль, який виходить на перехрестя вулиць Празька-Гродненська? Чи може нікому їм підказати? Агов, де наші місцеві депутати?


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Сергей Соколов  28.09.2014 03:11
Модератор руководствуется правилами, изложенным в разделе "Про сайт". Пожалуйста, следуйте правилам и Вы, и в таком случае Ваши комментарии не будут "вырезаться".

Krigolam  27.09.2014 22:52
Вот тут я согласен, а согласных, модератор, ведь ты не вырезаешь

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):