Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Куди піти у вихідні? В "Експериментаніум"!

Неділя, 14.09.2014    

   Закінчився другий тиждень навчання, школярі потроху втягнулися в учбовий процес, і у них з'явився вільний час. Як використати його з найбільшою користю? Звичайно, більше бувати на свіжому повітрі, тим більше що погодні умови сприяють прогулянкам.
   А якщо залишиться вільний час і після прогулянок, особливо у вихідні, можна піти всією родиною в музей, а конкретніше - в Музей популярної науки і техніки "Експериментаніум". Більше ніж 250 експонатів музею - механіка, оптика, зразки механізмів та машин, ігрові атракціони та лабіринти - задовольнять найвибагливіші запити і дітей, і дорослих.
   Навряд чи в якомусь іншому музеї ви побачите такі правила поведінки: "Торкайся до експонатів! Експериментуй, випробовуй, роби досліди! Пам'ятай, ти прийшов, щоб отримувати знання і спілкуватися. Будь ласка, чіпайте, хапайте, натискайте та крутіть наші експонати! Експериментуйте!"
   Через тиждень, 21 вересня 2014 року, музею "Експериментаніум" виповниться 2 роки. Музей знаходиться на початку вулиці Верхній Вал (Поділ), телефон: (044)425-7540. До речі, в музеї є поличка буккросингу, і якщо відвідувач приходить з книгою для обміну, йому надається знижка на вхідний квиток. Музей "Експериментаніум" - у новій фотогалереї сайту "Ліски".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси" та "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):