Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Прощай, ліс ДВРЗ? Як не кладовище, то забудова...

Субота, 13.09.2014    

   З метою реалізації ініціативи уряду України щодо забезпечення учасників антитерористичної операції земельними ділянками Департамент земельних ресурсів КМДА пропонує перевести в категорію житлової забудови 50 гектарів лісу в місцевості ДВРЗ на сході Києва.

Прощай, ліс ДВРЗ

   В документі окремо зазначається, що з 1 січня 2015 року буде встановлена заборона на зміну цільового призначення земельних ділянок. Мабуть, слід розуміти як пораду: треба швиденько скористатись прогалинами в діючому законодавстві?
   До речі, в іншому листі аналізується можливість виділення ділянок під забудову біля вулиці Пухівської, однак у цьому варіанті необхідно піднімати рівень ділянки шляхом намивання грунту. Відомо, що за радянських часів київська міська влада намивала з піску Березняки, Русанівку, Оболонь та інші житлові масиви, не чіпаючи навколишніх лісів. Невже Віталій Кличко піде простішим шляхом - вирубає ліс?


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Земля" та "Ліс".


Вам була корисна ця стаття?

Александр  20.09.2014 09:06
В любом случаи мое мнение что должны быть громадськI обговоренння это раз. Следующий не мало важный факт : развитие микрорайона можно осуществлять только после сделанной второй дороги и точка . Я на этом настаиваю и думаю Вы меня поддерживаете. В связи с острой нехваткой денег удалось только выбить на ремонт по пражской.

Юрий  19.09.2014 17:52
Какая застройка может быть в лесу? Это лес, наш лес. Не допустим стройку, последние места нормальной природы хотят отобрать.

Олександр   19.09.2014 17:11
Уважаемые жители . Хочу отметить что все вопросы по лесному хозяйству относятся к компетенции Кабинета Министров Украины .
То, что кладбища у нас на ДВРЗ не будет так это точно . Заблокируем КабМин . И депутаты нам помогут. Теперь по АТО : да есть такое мнение о выделении для участников АТО земли в Киеве , но где и засечет чего пока не понятно . Есть поручение киевзему подобрать , но ДВРЗ там не звучит . Насколько я слышал в кулуарах Киевсовета - это земли согласно письма которое опубликовал автор

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):