Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новий трамвайний маршрут до Дарницького вокзалу

П'ятниця, 12.09.2014    

   Департамент транспортної інфраструктури Київської міської держадміністрації інформує Ігоря Ніконова, першого заступника голови КМДА, про можливе відкриття нового трамвайного маршруту №20 "Вулиця Милославська - залізничний вокзал "Дарниця".
   Згідно з опрацьованими матеріалами, для відкриття маршруту необхідно відремонтувати 20 трамвайних вагонів, а також виконати ремонт трамвайних колій (розворотного кільця) поблизу Дарницького ринку. На ремонт колій потрібно близько 11 мільйонів гривень, а для відновлення вагонів - 20-22 мільйони гривень.

Трамвай на проспекті Воз'днання
Проспект Воз'єднання. 1985 р. Фото Гордона Стюарта (Gordon Stewart)

   В липні 2014 року в КМДА обговорювалась можливість повернення трамвайних маршрутів на міст Патона, знятих звідти в 2004 році. На думку спеціалістів, для функціонування відновленого маршруту від Ленінградської площі до Подолу потрібно 30 трамвайних вагонів вартістю 20 мільйонів гривень кожний.
   Також необхідно відновити необдумано ліквідовану тягову підстанцію для трамвайного руху, на що потрібно близько 150 мільйонів гривень. Якщо ж трамвайні вагони не купляти, а відремонтувати існуючі, весь проект відновлення трамваю на мосту Патона може вкластися в 200 мільйонів гривень, не враховуючи витрат на будівництво зруйнованих колій.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):