Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Гіпермаркет на ДВРЗ. Ціна питання - 13 мільйонів

П'ятниця, 05.09.2014    

   З'явилась нова інформація стосовно проекту будівництва гіпермаркету продовольчих та непродовольчих товарів у місцевості ДВРЗ на сході Києва. Першого вересня 2014 року Департамент земельних ресурсів Київської міської держадміністрації написав листа на адресу першого заступника голови КМДА Ігоря Ніконова.
   В листі ситуація з будівництвом гіпермаркету на вулиці Алма-Атинській, 37-39 була наведена як приклад спірного питання: продавати земельні ділянки через земельні торги, чи через інвестиційні конкурси.
   Позиція Дніпровської райдержадміністрації відома - інвестиційний конкурс гарантує реалізацію проекту з будівництва гіпермаркету в найкоротші терміни. А позиція міста в особі Департаменту земельних ресурсів КМДА - земельні торги забезпечать надходження до міського бюджету в розмірі понад 13,8 млн. грн.

   Розбіжності позицій стосовно способу продажу земельної ділянки на Алма-Атинській зафіксовані і в протилежних по змісту документах - 29.08.2012 року КМДА прийняла рішення провести по ній інвестиційний конкурс, а 20.09.2012 року Київська міська рада вирішила інакше - провести земельні торги.
   А доки Київрада та її виконавчий орган - КМДА з'ясовують між собою стосунки, мешканці мікрорайону ДВРЗ і далі залишаються без гіпермаркету...


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Земля" та "Магазини".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):