Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Ремонт дорожнього покриття вулиці Празької

Субота, 30.08.2014    

   15 серпня 2014 року Комунальна корпорація "Київавтодор" акцептувала низку пропозицій на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі на суму 91,86 млн. грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".
   Техзавданням передбачено знімання старого і влаштування нового покриття на проїзній частині і тротуарах, перевстановлення бордюрів, переукладання каналізаційних люків, відведення води з проїжджої частини.

   Із загальної суми, яка виділена на ремонти, 40,70 млн. грн. отримає ПП "Київшляхбуд" за ремонт доріг у Дніпровському, Дарницькому і Шевченківському районах:
• вул.Празької від Ленінградської площі до вул.Сиваської;
• вул.Леніна від вул.Світлої до вул.Горького;
• вул.Бориспільської від буд. № 18 до буд. № 30-А (поліклініка);
• пл.Перемоги.

   Незадовільний стан дорожнього покриття на вулиці Празькій давно турбує місцевих мешканців. Так, 20 серпня 2014 року до Київського міського голови Віталія Кличка з проханням вжити заходів щодо відновлення асфальтного покриття на вулицях Алма-Атинській та Празькій звернувся Орган самоорганізації населення КМ "Дніпровець" - див. документ.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

светлана  31.08.2014 20:54
Розпорядження КМДА підписано в травні 2014 року. А як же хочеться Органу самоорганізації населення КМ "Дніпровець" бути причасним до цієї доброї справи. Лист написали в серпні, і через день почалися роботи. Таке може буди? Порада: хай пишуть листи щоденно, Кличко на другий день буде виконувати...

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):