Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Липневі аварії на мосту ДВРЗ: ДТП 2 липня

Четвер, 28.08.2014    

   Протягом літа на мосту, що веде до мікрорайону ДВРЗ на сході Києва, після лобової аварії 2 червня 2014 року серйозні аварії не траплялись. Тим не менше, зовсім без дорожньо-транспортних пригод не обійшлося.
   Так, ввечері 2 липня трапилась чергова незначна аварія - на спуску з моста в сторону центра міста один легковий автомобіль "трохи догнав" іншого. В результаті рух у напрямку виїзду з мікрорайону було утруднено протягом години: з 19-40 до 20-40 год.
   На відео внизу момент аварії припав на перші секунди запису, тому видно лише, як перший автомобіль відкочується вперед від удару заднього.

   На іншому відрізку відеозапису видно, як один із автомобілів залишає місце ДТП, чим водій явно порушує вимоги правил дорожнього руху. Щоправда, є й винятки з правил. Так, читач Володимир писав раніше: "Якщо обидва водії мають "автоцивілку", краще не викликати ДАІ, а скористатися європротоколом. Буде дешевше."
   Проте в даному випадку на європротокол не схоже (одна з умов самостійного оформлення ДТП - щоб обидва учасники були згодні з тим, хто з них винен у пригоді), тому що пізніше на місце події прибув екіпаж Державтоінспекції.

   Крім залишення місця ДТП одним з його учасників, звертаємо увагу також і на те, що ніхто з водіїв - ні заднього автомобіля, ні переднього - не виставив на місці ДТП аварійний знак для попередження інших учасників дорожнього руху. Це зробили вже працівники державтоінспекції (див. фото внизу). Будьте уважні та обережні на дорогах!

ДТП на мосту ДВРЗ

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЧП" та "ДТП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):