Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Організовано навчання в сфері цивільного захисту

П'ятниця, 22.08.2014    

Цивільна оборона    Управління з питань надзвичайних ситуацій Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації інформує мешканців та керівників підприємств, установ та організацій району: організовано проведення занять щодо збереження життя та здоров’я людей у разі виникнення надзвичайних ситуацій як природно-техногенного, так і воєнного характеру.
   Численні звернення громадян і громадських об’єднань свідчать про потребу у додатковій підготовці населення до дій в умовах надзвичайних ситуацій. Така підготовка проводиться на базі Інституту державного управління в сфері цивільного захисту (далі Інститут).
   Заняття проводяться в теоретичній та практичній формах згідно з тематичним планом з використанням світового та вітчизняного досвіду з метою оволодіння елементами само- та взаємодопомоги під час різного роду екстремальних ситуацій та в особливий період.
   Запрошуємо усіх бажаючих, яким не байдуже питання збереження особистого життя і здоров’я та оточуючих людей, пройти навчання з підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях за адресою: м.Київ, вул.Вишгородська, 21, Інститут державного управління у сфері цивільного захисту.
   Заняття починаються о 14:00 і є безкоштовними. З питань формування навчальних груп звертатись до навчально-методичного відділу Інституту за телефоном: (044)430-4018.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Оголошення".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):