Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Дитсадок "Зернятко" дякує батькам

Четвер, 21.08.2014    Оригінал публікації- на сайті Управління освіти Дніпровського району

   Адміністрація та колектив дошкільного навчального закладу №62 «Зернятко» висловлюють щиру подяку батькам випускників старших груп 2014 року, а також Тесленку Павлу Петровичу за допомогу в придбанні обладнання для харчоблоку і ліжок для однієї групи.
   Дякуємо усім батькам наших вихованців за плідну співпрацю щодо покращення умов перебування дітей у нашому закладі. З Вашою допомогою ми розквітаємо щодня!

   Безмежна вдячність всім батькам, особлива подяка сім’ям: Гордійко Владислави, Письменної Дарини, Поступайло Богдана, Похилюк Тетяни, Гуцула Богдана; Комаренко Віри, Гуцул Лади, Девіної Моніки Вацюків Міши та Гриши, Сулими Оксани, Іванової Василіси, Глотової Вероніки; Совенко Карини, Юзви Олега, Балаж Софії ; Гапонової Кіри, Голубенко Діани, Бондар Зоряни, Колотенко Ірини; Кобець Святослава, Яхновської Варвари, Смалько Єви.
   Висловлюємо подяку за ремонти в групових приміщеннях, гарний фасад та квітучі клумби, за меблі для сюжетно-рольових ігор, за постійну підтримку, розуміння, надання посильної допомоги і за те, що Ви живете життям нашого садочка.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):