Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Сьогодні - четвертий день Сорочинського ярмарку

Четвер, 21.08.2014    

   19 серпня відбулася церемонія офіційного відкриття Національного Сорочинського ярмарку (а фактично він працює вже з 18-го серпня). З першого дня радує те, що ярмарок поступово оживає, наповнюється людьми, живими голосами народної української пісні, гомоном численних відвідувачів, сміхом дітей і запашним ароматом смачних страв української кухні.
   Ярмарок, який нищили, закопували в землю, поливали брудом, оживає, скидає з себе всю облуду і, «ніби фенікс», відроджується з попелу. Не побоялись залякувань і погроз понад 70 мистецьких колективів з усієї України, які приїхали продемонструвати своє мистецтво на ярмаркових сценах.

Сорочинський ярмарок

   Цьогорічний ярмарок проходить під гаслом «Україна єдина!». Всього на участь у ньому надійшло близько 900 заявок від підприємств, приватних підприємців, народних майстрів, закладів громадського харчування та дитячих розваг. Під час ярмарку громадські організації будуть збирати кошти для допомоги пораненим чи родинам загиблих під час АТО.
   З усіх сцен ярмарку лунають українські пісні, триває Фестиваль народної творчості. А на садибі Хіврі показують шедеври українського кіно. Організатори підготували для гостей багато цікавого. А найкраще – це «Ярмаркові вечорниці», на яких співатиме сьогодні народний артист України Павло Зібров. Чекаємо усіх на ярмарку!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):