Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Автобусу №55 продовжили маршрут. На жаль, не в бік ДВРЗ

Вівторок, 19.08.2014    

   З суботи, 23 серпня 2014 року року автобусний маршрут №55 буде продовжено до станції метро «Палац спорту». Таке рішення було прийнято з метою покращення транспортного обслуговування центру Києва. Зокрема, для забезпечення швидкої та зручної пересадки пасажирів з метрополітену на наземний громадський транспорт, а також між різними його маршрутами в транспортно-пересадковому вузлі «Палац спорту».

Маршрут №55

  Тепер автобуси цього маршруту курсуватимуть трасою «Станція метро «Палац спорту» – Ленінградська площа». Сподіваємось, що продовження маршруту автобусу №55 підвищить якість обслуговування пасажирів у міському громадському транспорті, сприятиме додатковому зменшенню притоку приватного авто до центру міста, що вплине на зменшення кількості заторів та збільшення кількості вільних паркувальних місць.
   Для зручності пасажирів для автобусів маршруту №55 буде організовано додаткові зупинки «Станція метро «Палац спорту» на вул.Еспланадній та «вул. Шота Руставелі» на однойменній вулиці.

Маршрут №55

   Автобусний маршрут №55 пролягатиме вулицями Еспланадною, Рогнідинською, Шота Руставелі, Мечнікова, Кловським узвозом, вулицею Інститутською, Кріпосним провулком, вулицями Грушевського, Московською, Кутузова, Старонаводницькою, мостом Патона та проспектом Возз’єднання.
   У зворотному напрямку автобуси маршруту №55 повертатимуть з вулиці Басейної на вул.Еспланадну.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Светлана  21.08.2014 12:09
Уважаемый Виктор! Приглашаем Вас в приемную депутата ( проспект Гагарина, 18) , чтобы Вы более детально смогли познакомиться с его депутатской деятельностью, а потом высказывать публично свое мнение от всех жителей!

Віктор  21.08.2014 09:31
ДВРЗ обрало не свого депутата, він не буде відстоювати інтереси нашого району у Київраді...

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):