Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Вкрай важливе завдання - розганяти бабусь з яблуками та сливами

Неділя, 10.08.2014    

   У Дніпровському районі Києва існують проблеми щодо впорядкування стихійної торгівлі. На майданчиках стихійної торгівлі (на тротуарах, у підземних переходах, поблизу станцій метро) створюються суттєві незручності для мешканців та гостей міста, які псують санітарний та естетичний стан вулиць. Також не треба забувати, що товари, придбані в місцях несанкціонованої торгівлі – небезпечні для здоров`я.
   Відповідно до розпорядження Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації від 24.07.2014 року № 311 «Про створення оперативної групи для контролю за дотриманням правил торгівлі та санітарного стану району» щоденно здійснюються рейди по перевірці дотримання правил торгівлі. Нещодавно представниками групи був проведений рейд по вулицях Кибальчича, Серафимовича (житловий масив Березняки) та біля станції метро "Дарниця".

   З продавцями були проведені профілактичні бесіди. Також у більшості випадків відносно осіб, які скоювали адміністративні порушення в сфері торговельної діяльності, складалися адміністративні протоколи та направлялися до суду.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):