Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Публічний Wi-Fi в Росії буде тепер за паспортом

П'ятниця, 08.08.2014    

   Згідно з постановою уряду Російської Федерації №758 від 31 липня 2014 року, доступ до публічного Wi-Fi у Росії буде проводитися лише після пред'явлення паспорта, або іншого документа, що посвідчує особу.

Територія свободи, а кругом - вороги

   Відомості про користувача, включаючи прізвище, ім'я, по батькові, реквізити документа, що засвідчує особу, а також інформацію про обсяг і час надання послуг оператор має зберігати не менше півроку й розкривати на вимогу правоохоронців.


Оновлено!

   Руководитель департамента информационных технологий Артём Ермолаев опроверг информацию о том, что доступ к Wi-Fi в общественных местах будет осуществляться только после предъявления паспорта, сообщает ИТАР-ТАСС.
   «К пунктам Wi-Fi в парках, метро, вузах, школах, больницах в городе Москва это относиться не будет. Пользуйтесь Wi-Fi и наслаждайтесь интернетом. Речь идет именно о пунктах коллективного доступа, и когда тот документ выпускали – имели в виду именно их и универсальные услуги связи.
   Никто не собирается ограничивать Wi-Fi в местах общего пользования. Это относится только к пунктам коллективного доступа, которые фактически финансируются в рамках универсальной услуги связи», – заявил чиновник.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):