Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Анатолій Долинний відвідав Березняки

Четвер, 07.08.2014    

   ОСН "Комітет мікрорайону "Березняки-Тельбин" - один з найбільш відомих органів самоорганізації населення Дніпровського району. Про поглиблення співпраці у вирішенні нагальних питань мешканців Березняків йшлося під час виїзної наради голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолія Долинного з керівництвом цього ОСН.
   Голова ОСН Валерій Гуманенко та його заступник Ігор Мамула поінформували очільника району про найболючіші питання мікрорайону: постійне зростання кількості МАФів; стихійна торгівля; незадовільна якість надання послуг комунальниками; благоустрій території мікрорайону.

   Гуманенко запропонував оформити членам ОСН посвідчення громадських інспекторів з благоустрою, причому адміністративні штрафи з порушників використовувати на благоустрій саме тієї території, де й відбулося порушення. На думку Анатолія Долинного, слід затвердити спільний з комунальниками план щодо протидії незаконному встановленню МАФів та скласти список останніх для подальшої планомірної роботи.
   Також голова Дніпровської РДА запропонував ОСНу, у якого повинен бути найтісніший зв'язок з населенням, сприяти, аби люди дисципліновано сплачували за спожиті енергоносії за умов нормальної якості надання послуг. Керівник ОСНу Валерій Гуманенко запропонував співпрацю, під час якої ОСНи стають "лобістами" дисциплінованих взаємовідносин між платниками й постачальниками послуг.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ОСН" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):