Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Гарячої води в Києві не буде до жовтня?

Понеділок, 04.08.2014    

   Компанія "Київенерго", яка опалює 75% столичних будинків, повідомила, що для забезпечення проходження опалювального сезону в Києві їй необхідно приблизно 2,2 млрд. кубометрів газу. За оцінками експертів, ця величина коливається в діапазоні 1,6 - 2,2 млрд. в залежності від того, наскільки теплою чи холодною буде наступна зима.
   Станом на 1 серпня 2014р. Кабінет міністрів виділив Київенерго на опалювальний сезон 2014-2015 рр. 1,19 млрд. кубометрів. Дефіцит балансу збираються зменшити, повністю припинивши подачу киянам гарячої води. В результаті зупинки теплоджерел з 1 серпня економія може скласти 0,53 млрд. кубометрів, і цього вже вистачить у випадку м'якої зими.

Гарячої води не буде до жовтня

   "Обмеживши споживання газу в літній період, Київ може використовувати зекономлений газ для стабілізації проходження опалювального сезону. Якщо ж до цього додати заходи з утеплення квартир, підвищення культури енергоспоживання, енергоефективні та модернізаційні заходи, — це може полегшити завдання з надання киянам послуг централізованого опалення та гарячого водопостачання цієї зими", — вважає генеральний директор "Київенерго" Олександр Фоменко.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):