Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Вибори: минулі та майбутні

Неділя, 27.07.2014 р.  

   На минулому тижні стало зрозуміло, що вибори до Верховної Ради України відбудуться, скоріше за все, наприкінці жовтня 2014 року. Між тим, минуло лише 2 місяці від місцевих виборів у Києві, на яких обирались депутати Київської міської ради.
   Нагадаємо, що в місцевостях Стара Дарниця та ДВРЗ перемогу на травневих виборах здобув кандидат від партії "УДАР" Олександр Міщенко, який, до речі, вже встиг прозвітувати перед виборцями про перший місяць своєї роботи.
   Основним суперником Міщенка був чинний тоді депутат Київради Павло Тесленко. Не виключено, що Тесленко балотуватиметься на майбутніх виборах до Верховної Ради. І хоч межі виборчих округів на парламентських та місцевих виборах не співпадають, наведена нижче травнева інфографіка дає уявлення про електоральні позиції Павла Тесленка в місцевостях ДВРЗ та Стара Дарниця в порівнянні з позиціями Олександра Міщенка.
   Прямокутники на карті з номерами від 410 до 428 - виборчі дільниці, а числа всередині прямокутників - перевага одного з двох названих раніше кандидатів (М - Міщенко, Т - Тесленко), виражена в різниці голосів виборців.

Вибори

   Окремо наголошуємо, що наведені числа - це усна оперативна звітність, тому не слід сприймати її як офіційну. Разом з тим, наведені дані правильно відображають загальні тенденції голосування 25 травня 2014 року на ДВРЗ та в Старій Дарниці.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Політика" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):