Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

SOS! Людина потребує допомоги!

Середа, 23.07.2014    Інформація надана Громадською приймальнею депутата Київради Олександра Міщенка

   7 лютого 2014 року сталася пожежа – згорів приватний будинок по вулиці Калачівській, 26 (Дніпровський район м.Києва). На згарищі залишився самотній пенсіонер 1934 року народження. Внаслідок пожежі згорів не тільки будинок, але й усі його особисті речі.
   Добрі сусіди допомогли поновити документи, придбали для дідуся одяг. На сьогоднішній день він проживає в сараї, який збив самотужки з підручних матеріалів. Але скоро наступить зима!

   Дізнавшись про біду, депутат Київради Олександр Міщенко оглянув згарище і прийняв рішення про виділення будівельного вагончика для того, щоб літня людина могла в ньому перезимувати. Але вкрай необхідна допомога всіх небайдужих людей. Треба зібратися разом і розчистити територію, найняти машину для вивезення сміття, придбати все необхідне для того, щоб дідусь зміг благополучно перебути наступну зиму.
   Якщо хтось має бажання допомогти, прохання звертатися до Громадської приймальні депутата Олександра Григоровича Міщенка за адресою: м.Київ, проспект Гагаріна, 18, тел.(044)337-05-81, або до сусідки Тетяни Іванівни по тел.(044)292-49-55.
   Не залишайтесь байдужими!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЧП" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):