Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кияни скаржаться на проблеми з пільгами учасників АТО

Вівторок, 22.07.2014 р.  

   Верховна Рада збільшила граничний вік військовозобов'язаних, які числяться у запасі. Відтепер військовозобов’язані - це чоловіки від 18 до 60 років (рядовий і сержантський склад), або до 55-65 років (офіцерський склад, вік залежить від звання), придатні до військової служби. Депутати очікують, що внесені до законів зміни збільшать кількість громадян із досвідом військової служби, які можуть бути використані для доукомплектування ЗСУ та інших військових формувань.
   Для мобілізованих громадян відповідно до законодавства передбачається надання соціальних гарантій на період проходження ними військової служби, зокрема на них поширюється весь комплекс гарантій соціального та правового захисту, встановлених законодавством для військовослужбовців.
   А як на практиці реалізується право учасників АТО та їхніх сімей на передбачені законодавством пільги?

АТО

   Цитата: "В моїй родині сталася така ситуація: мій батько вже 2 місяці відсутній вдома - його зачислили до лав Національної гвардії України. На даний момент відправлений до зони АТО. Я залишилася з маленькою дитиною на руках, сама в декретній відпустці. Крім грошей, які приходять щомісячно на дитину (940 грн.), додаткового доходу не маю.
   Скарга: мені відмовляють у ЖРЕО-415 в пільгах на квартиру, посилаючись на те, що мій батько хоча і в зоні АТО, проте він не має ніяких пільг на житлово-комунальне обслуговування."


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):