Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Круглий стіл у Дніпровській РДА

Неділя, 20.07.2014 р.  За матеріалами Дніпровської в м.Києві РДА, фото вивіски ОСН - з сайту "Дніпровець".

   17 липня 2014 року в приміщенні Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (бульвар Праці, 1/1) відбувся круглий стіл за темою "Органи самоорганізації населення (ОСН) Дніпровського району м.Києва у контексті конституційних реформ та подальшого реформування локальної демократії столиці".
   В обговоренні взяли участь депутати-мажоритарники від Дніпровському району Олександр Міщенко, Олесь Маляревич, Анатолій Велімовський, голови ОСНів Валерій Гуманенко (житловий масив Березняки), Олександр Чунаєв (Русанівка), Вячеслав Себба (ДВРЗ), представники Дніпровської РДА, заступник голови постійної комісії Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків Андрій Білозір та інші.

   Виступи учасників круглого столу фактично обстоювали одну з двох сформульованих на зустрічі позицій. Перша - це надання максимально широких повноважень для існуючих чи створюваних ОСНів (Анатолій Велімовський), друга (Валерій Гуманенко) - відновлення ліквідованих у 2010 році районних у м.Києві рад.
   Неоднозначність і першої, і другої позиції полягає в тому, що вони передбачають збільшення дефіциту міського бюджету. Чи то шляхом перерозподілу надходжень від парковок, реклами та діяльності телекомунікаційних провайдерів - на адресу ОСНів, чи то прямих витрат на вибори та подальше утримання новостворених районних рад.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ОСН" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):