Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Четвер, 10.07.2014 р.  

•  25 червня. На зупинці "Ленінградська площа" тролейбуса №43 пасажири впіймали кишенькового злодія, який викрав з сумки однієї з пасажирок гаманець з грошима. В скоєнні злочину підозрюється громадянин 1978 року народження, який проживає по вул.Алма-Атинській на ДВРЗ.
•  27 червня. Мешканці вулиці Волховської поскаржились на те, що після 23 години в дворі будинку знімають кіно - шумлять та заважають відпочивати, на зауваження не реагують. Так само не реагували на зауваження й молоді люди в нетверезому стані, які влаштували перегони на квадроциклах біля озера Лісового на ДВРЗ.
•  28 червня. За адресою: вул.Алма-Атинська, 89А протягом ночі з салона автомобіля "Шкода" шляхом розбиття скла невідомі особи викрали відеореєстратор. Таким же способом наступної ночі з автомобіля "Ауді" біля будинку №5/8 по вулиці Макаренка викрадено навігатор, а з автомобіля "КІА" біля будинку №1А по вул.Макаренка - магнітолу та відеореєстратор.

Кримінальні хроніки

•  29 червня. З підвального приміщення будинку №5А по вулиці Сергія Лазо викрали 15 метрів чавунної труби.
•  30 червня. Пізно ввечері невідомий чоловік ломився через паркан до одного з приватних будинків по вул.Марганецькій, вимагаючи продати йому горілку "власного виробництва".
•  3 липня. Протягом ночі пошкодили автомобіль, який стояв у дворі будинку №41Б по вул.Алма-Атинській, обстрілявши його з пневматичної зброї та розбивши таким чином скло.
•  6 липня. За адресою: вул.Дундича вчинено квартирну крадіжку. Злодії проникли до помешкання через вікно та викрали ноутбук, а також іншу побутову техніку.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):