Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Чергова ДТП перед мостом ДВРЗ

Понеділок, 23.06.2014 р.  

   Передбачуваність - одна з найбільш позитивних рис водіїв транспортних засобів. Якщо ваші дії на дорозі повністю зрозумілі іншим учасникам дорожнього руху, то водіння стає приємним і комфортним заняттям. І навпаки, процес водіння стає нервовим і виснажливим, якщо постійно чекати несподіванок від кожного з сусідніх автомобілів.
   Причому навіть підвищена обережність і пильність не дають повних гарантій від прикрих наслідків. Хіба міг передбачити водій автомобіля, що зупинився на перехресті, на несподіваний рух заднім ходом від водія іншого авто, яке зупинилось попереду? Момент зіткнення на 50-й секунді запису.
   Якщо передивитись відеоролик повністю, то можна помітити невпевнені дії водія переднього автомобіля від самого початку виїзду на перехрестя. То він приймає рішення продовжувати рух, то раптом лякається і вмикає задню передачу. Автомобіль під час руху різко смикається, одним словом - початківець! Ризикуючи потрапити під критику читачок, все ж доповнимо фактичні обставини події: з наступного відрізка відео зрозуміло, що за кермом переднього автомобіля була молода жінка :) Як завжди, рекомендуємо вмикати повноекранний режим перегляду відео перед тим, як натискати кнопку Play.

   До речі, перехрестя Трактористів-Алма-Атинська дійсно досить складне для повороту наліво, тому що треба слідкувати одразу за чотирма чинниками - трамвай зліва, трамвай справа, крім того - автомобілі зліва та справа. Недосвідченим водіям краще не ризикувати, а повертати з Трактористів направо на Алма-Атинську, а на наступному перехресті з Профспілковою робити розворот і продовжувати рух на ДВРЗ.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЧП" та "ДТП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):