Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Березняки: бібліотечні заходи для дітей

Неділя, 22.06.2014 р.  

   Ніколи сумувати влітку київській районній бібліотеці ім. П.Усенка для дітей (житловий масив Березняки, вул.Серафимовича). Впродовж двох днів у кінці травня 2014 року вона тепло та весело приймала у себе чотири загони дитячого пришкільного табору, що діє при НВК №30 «ЕкоНад». Спочатку юні гості переглянули відеопрезентацію «Шлях книги від давнини до сучасності» та здійснили віртуальну мандрівку бібліотекою.
   Далі, повні енергії, учні молодшої школи поринули у чарівний казковий світ. Там вони побували на бліц-турнірі «Парад казкових героїв» та повідгадували загадки-веселинки. Із захопленням маленькі ерудити переглянули анімоване відео «Наша флора та фауна влітку», під час якої успішно впоралися з загадками про тваринний водний світ та мешканців лісу.

   Цікаві ігри в читальному залі «Розсипані букви», «Бібліотечні слова» та «Так чи ні?» доповнилися рухливими іграми на вулиці з м’ячем. Крім того, кожний з дітей показав свої художні здібності, зобразивши на асфальті улюбленого казкового героя. Енергійні, веселі, усміхнені та з подарунками в руках, залишили вони бібліотеку, пообіцявши обов’язково в найближчий час прийти сюди знову.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Бібліотека" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):