Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Нагородження представників екологічних підрозділів Дніпровського району

Неділя, 08.06.2014 р.  

   З нагоди святкування Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища у Київському міському будинку природи відбулось нагородження представників екологічних підрозділів райдержадміністрацій та екологів промислових підприємств міста Києва.
   З привітальним словом до присутніх звернулись директор Департаменту екологічної безпеки та дозвільної системи Міністерства екології та природних ресурсів Костянтин Романцов, директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської держадміністрації Сергій Садовий та в. о. першого заступника директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища – начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Ольга Холомєєва.

   Від Дніпровського району столиці України за сприянням відділу екології райдержадміністрації (керівник - Наталія Луньова) представлені для нагородження начальник відділу охорони праці, навколишнього середовища та підготовки кадрів ПАТ «Укрпластик» Ірина Коцага та в. о. начальника адміністративно-господарського відділу ДП «Дарницький вагоноремонтний завод» Владислав Руденко.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Екологія" та "Завод".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):