Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

"Візьміть мою програму!" - кандидат від Березняків

Понеділок, 19.05.2014 р.  

Вибори-2014 Вибори-2014    25 травня 2014 року відбудуться вибори депутатів Київської міської ради. Зареєстровані кандидати зустрічаються з виборцями, щоб донести до них свою позицію по важливих питаннях життєдіяльності міста, а також власні плани майбутньої роботи в представницькому органі міської влади.

   "Візьміть мою програму!" - чоловік зі стосом паперів у руках рано вранці звертається до перехожих, які поспішають на роботу. Частина з них охоче бере листівки, а частина байдуже оминає агітатора. Найбільш уважні перепитують: "МОЮ програму?! Тобто, це Ви й є кандидат?!". "Вважаєте, що це нонсенс?" - відповідає він.

Вибори-2014 Вибори-2014    Деякі з тез кандидата до Київської міської ради Валентина Івановича Сміхуна: націоналізація стратегічних підприємств; захист національного виробника; з великого бізнесу - великий податок; соціальний захист дітей війни і чорнобільців.

   Крім того: виборність суддів; інвентаризація майна та земель комунальної власності; контроль за наданням якісних комунальних послуг без підвищення їхньої ціни; створення муніципальної міліції; утвердження громадянського суспільства.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):