Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Безплатні дзвінки з таксофонів

Четвер, 01.05.2014    

Безплатні таксофони Безплатні таксофони    З сьогоднішнього дня мешканці та гості України можуть здійснювати безкоштовні дзвінки на місцеві фіксовані номери з майже 8 тисяч універсальних таксофонів компанії Укртелеком.
   У компанії впевнені, що споживачі фіксованої телефонії будуть активно користуватися наданою можливістю на всій території країни.
   До речі, таксофони надають послуги як вихідних, так і вхідних дзвінків. А це означає, що дзвінок с таксофона на таксофон у межах міста і навіть району (смт, села, селища та інших населених пунктів у межах одного району) також не будуть тарифікуватися.
   Дане маркетингове дослідження на дзвінки з таксофонів буде діяти з 1 травня до 30 листопада 2014 року. За результатами його проведення компанія Укртелеком прийматиме рішення щодо доцільності продовження діючих тарифів.

Від редакції
   На знімках - таксофон біля дитячого майданчика в дворі будинків на Бакалії (місцевість ДВРЗ) в Києві. Можливість безкоштовно телефонувати з нього перевірена сьогодні вдень. Дзвонити можна! :)


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Економіка".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):