Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Екологічна конференція в школі №42

Вівторок, 29.04.2014    Оригінал публікації - на сайті Управління освіти Дніпровського району м.Києва

   На базі середньої загальноосвітньої школи №42 м.Києва (Стара Дарниця) 24 квітня 2014 року відбулася районна міжшкільна екологічна конференція "Земля – наш спільний дім". Активну участь у цій конференції взяли учні шкіл Дніпровського району №№ 11, 42, 103. У ході заходу школярі поглибили і розширили свої знання про охорону довкілля, набули навичок активної пропаганди ідей охорони природного середовища.
   З метою виховання любові до природи, почуття відповідальності за її збереження юні екологи представили на розсуд учасників конференції театралізований екологічний виступ "Природи дивний сонцеграй, теплом душі обігрівай".
   Традиційними на конференції були презентації екологічних проектів, конкурс плакатів та їх захист, вирішення ситуативних завдань екологічного змісту. Учні району створили рекламу захисту природи, склали власні казки, вірші, в яких оспівуються краса рідної природи та чується заклик до її охорони. Родзинкою заходу стали справжні витвори мистецтва з побутових відходів, виготовлені руками юних майстрів.

   З метою озеленення території школи та на знак дружби між навчальними закладами району була проведена акція "Посади дерево"», в результаті якої були висаджені туї. Подібні заходи допомагають сформувати комунікативні вміння, формують досвід залучення учнів до участі в природоохоронному русі, дають можливість відчути себе частиною великого заходу під назвою: "Життя на планеті Земля".


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Екологія" та "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):