Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Вистава музичного театру юного актора

Вівторок, 15.04.2014    

   В четвер, 17 квітня 2014 року в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (вул.Алма-Атинська, 109, місцевість ДВРЗ) в рамках Другого відкритого фестивалю дитячих та молодіжних театральних колективів "Страна Фантазия" можна буде подивитись виставу "Помнить!" за мотивами повісті Бориса Васильєва "В списках не значился". Початок вистави о 17-15.
   Вистава відбудеться у виконанні колективу Зразкового музичного театру юного актора "FantaziaNew", який базується в Оболонському районі міста Києва по вул.Приозерній, 2. Телефон: (067)240-5053. Художній керівник - Тетяна Михайлівна Погребняк.

   Театр працює як самостійна творча одиниця при підтримці студії "Квартал-95". В його штаті - 12 педагогів–професіоналов, які мають спеціальну освіту, театр співпрацює з молодими цікавими художниками, дизайнерами та музикантами.
   Колектив складається із 120 акторів, поділених на 8 вікових груп (5-7, 8-12 та 13-17 років). Заняття для акторів проводяться 3-4 рази на тиждень. Діти отримують навики акторської майстерності, сценічного мовлення, пластики, вокалу та хореографії.
  Театр "FantaziaNew" здобув визнання численними перемогами на фестивалях аматорських молодіжних театрів, а його актори - лауреати багатьох вокальних конкурсів, фестивалів дитячої творчості та конкурсів читців.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб" та "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):