Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Понеділок, 14.04.2014    

   Найпоширеніший вид злочинів, які вчиняються в мікрорайоні ДВРЗ (колишньому селищі Дарницького вагоноремонтного заводу), це крадіжки, тобто - "таємне заволодіння чужим майном".
• 9 квітня 2014 року невідомі особи викрали залізні двері приміщення електрощитової в одному з будинків по вулиці Волховській.
• В ніч на 13 квітня було зламано дверний замок автомобіля ЗАЗ, який стояв у дворі будинку №39В по вулиці Алма-Атинській. Зловмисники викрали з автомобіля кавовий апарат.
• Не обійшлося на минулому тижні й без квартирних крадіжок. Обікрали одну з квартир будинку №26 по вулиці Марганецькій. Злодії проникли до квартири, підібравши ключ до вхідних дверей.

• Грабіж, на відміну від крадіжки - це "відкрите заволодіння чужим майном". Ввечері 7 квітня невідома особа пограбувала учня Київського професійного ліцею транспорту, віднявши в нього мобільний телефон.

  А один з найнебезпечніших корисливо-насильницьких злочинів - це розбій, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з небезпечним для життя чи здоров'я насильством, або з погрозою такого насильства.

Кримінальні хроніки ДВРЗ


• На вулиці Машиністівській співробітники міліції затримали групу осіб, яка складалась із двох громадян Грузії та громадянки України, місцевої мешканки. Зазначені особи, погрожуючи ножем, двома годинами раніше відібрали мобільний телефон, гроші та золоті прикраси в перехожого. А незадовго до цього вчинили аналогічний злочин ще проти трьох місцевих мешканців.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):