Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Василь Крутов - новий голова Антитерористичного центру

Понеділок, 14.04.2014    

Василь Крутов Кремлевский карлик с кастетами    Сьогодні указом в.о. президента України Олександра Турчинова першим заступником глави СБУ та головою антитерористичного центру при СБУ призначено Василя Васильовича Крутова. Крутова називають "легендою спецпідрозділу "Альфа". Він генерал-лейтенант Служби безпеки України, кандидат педагогічних наук, доктор юридичних наук, професор.
   Народився 16 травня 1949 року в селі Фрунзе Генічеського району Херсонської області. Протягом 1977-1990 рр. обіймав різні посади в Управлінні КДБ УРСР по Запорізькій області та Центральному апараті КДБ УРСР. Одружений, має двох дочок, двох синів, онучку та онука, дружина Надія Крутова-Шестак - народна артистка України.
   У 1990 році Василя Васильовича призначено заступником керівника підрозділу спецназу КДБ СРСР (групи "Альфа") з дислокацією в місті Києві. За безпосередньої участі Василя Крутова проведено сотні оперативно-бойових операцій та спеціальних заходів.
   Генерал-лейтенант В.В.Крутов неодноразово виконував спеціальні завдання керівництва держави та Служби безпеки України за кордоном. Серед них - операції з доставки гривні в Україну з Канади та операція зі звільнення 22 українських моряків-заручників від морських піратів у 2005 р. у Сомалі.
   Василь Васильович Крутов - майстер спорту СРСР із греко­римської боротьби, чемпіон СРСР, 5­й ДАН із карате, багаторазовий чемпіон та призер України зі східних єдиноборств та прикладних багатоборств.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Політика" та "Російсько-українська війна".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):