Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Понеділок, 07.04.2014    

   Інформуємо читачів про надзвичайні події, які трапились протягом минулого тижня у місцевості ДВРЗ - колишньому селищі Дарницького вагоноремонтного заводу:

•  Продовжуються крадіжки з автомобілів, які ночують у дворах будинків. Якщо минулого разу ми згадували "крадіжки шляхом розбиття скла", то тепер мова йтиме про "крадіжку шляхом зламу замка". Саме таким чином зловмисники проникли до салону автомобіля Mercedes, припаркованого біля будинку №37Б по вулиці Алма-Атинській, та викрали звідти магнітолу й звукові колонки.

•  Потерпають від крадіжок і квартири, розташовані на перших поверхах багатоквартирних будинків. На минулому тижні обікрали одну з квартир будинку №89Б по Алма-Атинській вулиці. Невідомі особи, які проникли через вікно, викрали гроші та комп'ютерну техніку.

Кримінальні хроніки ДВРЗ

•  В середу, 2 квітня, на вулиці Олеко Дундича перехожі були налякані агресивною поведінкою собаки породи ротвейлер - складалось враження, що власник навмисне нацьковував пса на людей.

•  Всі мешканці мікрорайону ДВРЗ знають про зйомки фільмів, які відбуваються на цьому житловому масиві майже безперервно. Наприклад, епізоди нового фільму недавно знімали на території лікарні №11 по вулиці Рогозівській. Часто буває так. що зйомки продовжуються до пізнього вечора, заважаючи відпочинку громадян. На минулому тижні на пізні зйомки скаржились мешканці будинку №97/1, розташованого на розі вулиць Алма-Атинської та Макаренка.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):